tirsdag 24. august 2010

Sekk

i cerise, rød og rosa. Før var disse fargene helt uaktuelle å bruke i lag, nå synes jeg de er knall.
Nå har jeg sydd tredje sekken fra boka "Vårgleder" av Morken og Stenkløv, ei super bok forresten. Denne sekken skal prinsessa få ha ting og tang i til basseng-turene. Det cerise stoffet er vannavstøtende, men mykt og føyelig. En rest som ble kjøpt på "stoff og stil" i fjor sommer...alt kommer til nytte en dag.

mandag 16. august 2010

Poser til strikketøyet

Allltid litt gøy med blomsterstoffet fra Marimekko. For fotografering er posene brettet ut, slik at fôr og lomme inni synes.
Oppdaget at Maija og Kristina Isola har designet nye farger i Marimekko-serien. Et går bl.annet i Gul, orange, cerise og rosa, og et hæærlig et i lys/mørk Lilla, blå og turkis.

fredag 6. august 2010

Hmmmmm....

..tro om dette var en ide? Kanskje det ville gi tidligere løvsprett her nord?..ska tenke over saken

..og et par til

..disse er heklet med bare fastmasker, og er en herremodell

søndag 1. august 2010

Ferie-strikking

Mønsteret på disse tøflene kommer fra Drops Design, jeg har valgt og bruke et nydelig garn fra Gjestal som kalles Bris med 50% ull og 50% soya.........jeg har strikket ute i solen, så det er en badehandduk som pryder bakgrunnen.....pssst jeg nyter ferien med masse sol, deilige lunsjer, lange sykkelturer, suuuuuger til meg kreativ inspirasjon, og nyyyyter lange kvelder med mye latter og god kald drikke....livet er hærlig......ferie e hærlig