søndag 14. oktober 2007

Venter på den nye Tilda boka

Jeg så at hobbyklubben har ei flott bok med Lise Bergene: Hjertelige lapper, denne månden - vurderer sterkt.....men
jeg venter i spenning på den nye TILDA boken, Tildas julehus, det er den sjuende boka hennes, den MÅ jeg jo bare ha, jeg har jo alle de andre....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å ja, jeg venter jeg også...
Gleder meg masse til å lage noe fra den boken, har jo sett at det er masse flott i den...

Ha en koselig mandag...

Anonym sa...

æ har nettopp fåttt boka. va fin, men syns ikke den inspirete like mye om di andre. har alle bortsett fra di to eldste...
fin side du har!

sjekk ut capris.no for Billige bøker!

Linda sa...

Flotte bøker det der ja.jeg har et par.Kan anbefale den nye boka til Lise Bergene omdu liker hjerter da. :0)

Fingerbølla sa...

Hallais. Måtte jo registrere meg for å si deg noen ord denne onsdagskvelden. Du snakker om bøker, va innom sia di i går og etterpå bestilte eg to bøker fra Lisa, julebok og den hjertelige, eg e jo såååå gla i hjerter så eg håpe at det e mange fine tips i den. Glede med t vi to ska på fest, det kan egentilig bli show....trur eg. Kos deg og legg gjerne ut noe på bloggen, eg e stadig innom og kose meg med en titt. Vi snakkes plutselig;)

Silkeline sa...

Jeg har også alle Tildas bøker , og jeg venter også..... Hun har så flotte bilder i bøkene sine, så det er en fryd å bare sitte å bla...:)
Ha en fin fredag:))

Unknown sa...

Den har juuuu kommit! Den är suuuper fiiin! Kram Malin

Anonym sa...

Jeg har også alle bøkene, og den nye er jo bare helt super. Nesten som et lite skattekammer hvor jeg hele tiden oppdager nye fine ting jeg har lyst til å lage. Fin blogg du har forresten, er stadig innom og titter. Ønsker deg en koselig helg :)