søndag 18. januar 2009

Stitcherymotiver for hele året.....alle mønster i Hobbyklubbens almanakk 2009.............

Et motiv for hver måned...masse arbeid. Tegnes på stoff, males, stryke på vatt, broderes, lappesøm rundt hvert bilde og så settes alle bildene sammen til et stort års-teppe Motivet som er avbildet er bare en prøvelapp, fikk ikke farver som jeg var fornøyd med så jeg måtte gå til innkjøp av noe annet. Jammen vanskelig å finne i de lokale butikkene rundt her.
Anbefalt farge: ProMarker-tusj, akvarell blyanter og tekstil maling, fikseres med varmt strykjern når malingen er tørr. Dette blir et spennende arbeid!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig spennende prosjekt, ja. Men så flott det blir. Vil gjerne se nærbilder neste gang...etterhvert som du blir ferdig :o)

Kos deg masse.

Inger-55 sa...

Oj....jeg er utrolig imponert over deg. Tenk hvor morsomt å få ferdig dette da! Gleder meg til å se hvert enkelt motiv ferdig!

KLÆM KLÆM

Prinsesse Elin sa...

Jeg har fått mer og mer sansen for denne måten å brodere på. Dere som er så flinke lager jo det flotteste bilder som nesten ser tredimisjonale ut. Vis flere bilder. Du er virekelig flink:O)

BeBe`s blogg sa...

For et arbeid, men resultatet blir sikkert flott!:)

Anonym sa...

Det ser ut som et koselig pjuskeri... glede meg til å se resultatet=)
Klem=)

AnKa sa...

Å du meldte deg på den der du, hadde løst men må begrense meg litt...
Har ei lita utfordring tell deg på bloggen min om vil.
Klæm

Stubbetufsa sa...

Hei, kreaLIV! Jeg har ikke vært innom deg før, men jeg må nok komme igjen, ser jeg. Du fotograferer godt, og du har tatt på deg et broderingsarbeid som virkelig vil kreve noe av deg. Det skal bli spennende å se hvordan det blir seende ut!

Heidi sa...

Oioioi nydelig blir nok det der, du er driftig som alltid! Her blir det mest ski, så strikkes det litt da, skigenser.......ka ellers......!? Ønske deg ei fin uke! klæm!

Anonym sa...

чтобы добавлять свои статьи, обязательно ли регистрироватся?