torsdag 25. februar 2010

Strikkefeber i OL-tiden

Ja, jeg har virkelig strikkefeber for tiden. Når kvelden kommer benker jeg meg til i godstolen med kaffe og strikketøyet......kaffen blir kald, og strikkepinnene varme...for tiden er det bare småtøy det går i, fem sjal, to par votter, to luer(noe er gitt bort)...og nå er snart den tredje luen på pinnene.....TIPS strikk votter som skal toves i garnet "tove" det er desidert best, jeg har stikket meg noen "store" som jeg måtte tove to ganger på 60 gr, de ble bare helt nydelige.....kjempegøy......finn fram strikketøyet jenter.

8 kommentarer:

karinanna sa...

De pinnene må ha vært bra varme - for en produksjon.
Ha en trivelig helg.

karinanna sa...

Har lagt deg til min bloggliste -håper du synes det er ok.

Kjersti M sa...

Oi for ett flott sjal. Og for en produksjon. Fint med noe mellom hendene mens man ser på TV, blir mange smågaver av dette.

AnKa sa...

Knallfint sjal du har stirkka. Og skjønner godt at strikkepinnene går varm under dissan OL tider. Her går det i hekling....
Godt at OL er slutt på søndagen, så man kan sette seg litt bak symaskina igjen:o)
Må du ha en toppers helg i godværet.
ps: vi sku jo ha prøvd å fådd tell et bloggdametreff, der vi kunne pjuske litt med handarbeid....

Heidi sa...

Produktiv som alltid!! Tenk at vi kan sitte med garn og pinner og trylle fram de lekreste ting....arti oppfinnelse igrunnen! Kos deg med sol og vinter! Varmvinterklem!

Siddis back home sa...

Så mye fint du har laget! Ha en fin uke!

Kreoline sa...

Hei og takk for koselig kommentar. Nydelig alt du har strikket, har fått dilla jeg også, men akkurat nå er det andre ting som du ser. Pinnene kommer snart frem, ha en fin uke, klem fra Mona.

AnKa sa...

Hei KreaLiv, har noe til deg i bloggen min;o)
ha ei fortsatt flott hælg.